Espai l'Amistat

Logo Teatre L'Amistat
dimecres, 22 de setembre de 2021
Creació, Interrelació, Exhibició artística

Preus i Abonaments

ABONAMENTS

carnets i abonaments

ABONAMENT AMIC 3

Aquest abonament està destinat als espectacles professionals de NIVELL A. El seu cost és de 45€ i ens permet assistir a 3 espectacles tant de teatre com de música professionals. Si el cost de l’entrada anticipada és de 18 €, amb aquest abonament els espectacles ens surten per 15€. ABONAMENT AMIC 3 fa que ens estaviarem 9 € del cost total.ABONAMENT AMIC 8

Aquest abonament està destinat als espectacles professionals de NIVELL A. El seu cost és de 90€ i ens permet assistir a 8 espectacles tant de teatre com de música professionals. Si el cost de l’entrada anticipada és de 18 €, amb aquest abonament els espectacles ens surten per 11,25€. ABONAMENT AMIC 8 fa que ens estaviarem 54 € del cost total.


CARNET AMIC JOVE

Els joves menors de 25 anys empadronats a Premià de Mar, ensenyant el carnet d'identitat a la taquilla, podran tenir un descompte del 40% sobre el preu de la taquilla, excepte en el cinema i a les retransmissions d'events ja siguin en directe o diferit. Aquestes entrades no es venen a través de la web. Es podran adquirir tots els dilluns i dijous de 18.30 h a 21.00 h.


CARNET AMIC GRAN

Les persones jubilades o majors de 65 anys empadronades a Premià de Mar, mostrant el seu carnet d'identitat a la taquilla, tindran un descompte del 25% sobre el preu de la taquilla, excepte en el cinema i a les retransmissions d'events ja siguin en directe o diferit. Aquestes entrades no es venen a través de la web. Es podran adquirir tots els dilluns i dijous de 18.30 h a 21.00 h.


GRUPS 

Per grups de més de 12 persones s’aplicarà el preu tarifat per la gent gran en els espectacles teatre professional i concerts que s'organitzin des de l'Espai l'Amistat.


PERSONES AMB DISCAPACITAT

Les persones que disposin de la targeta acreditativa d'un mínim del 33% de discapacitat podran tenir un descompte del 40% sobre el preu de la taquilla, excepte en el cinema i a les retransmissions d'events ja siguin en directe o diferit. Aquestes entrades no es venen a través de la web. Es podran adquirir tots els dilluns i dijous de 18.30 h a 21.00 h.


Cap d’aquests descomptes seran acumulables. Aconseguint qualsevol dels dos abonaments (AMIC 3 / AMIC 8) podràs escollir en el dia de la compra del abonament, la localitat que desitges i assegurar-te un lloc privilegiat per a tota la temporada. Tenint en compte que la nostra programació serà trimestral, només comenci el trimestre, se us informarà dels espectacles i podràs passar-te per taquilles per fer la tria de les teves localitats. Si vols demanar informació de com obtenir els carnet AMIC JOVE o AMIC GRAN, escriu-nos a info@espailamistat.cat o posa't en contacte amb nosaltres mitjançant el telèfon 93 752 99 90 de 10 a 14 hores, de dilluns a divendres.


PREUS

 Podeu consultar els preus dins la fitxa de cada espectacle.


l’Amistat | Carrer St. Antoni 60, Premià de Mar | Tel. 93 752 99 90 | Disseny: Pixel Comunicació