Espai l'Amistat

Logo Teatre L'Amistat
divendres, 22 de setembre de 2017
Creació, Interrelació, Exhibició artística

FITXA TÈCNICA

La bohème

Direcció: Antonio Pappano

Interprets: Nicole Car, Michael Fabiano,,Mariusz Kwiecień, Nadine Sierra

Música: Giacomo Puccini

RETRANSMISSIONS

3 d'octubre

LA BOHÈME

Cicle de retransmissions d'òpera i dansa


RETRANSMISSIÓ EN DIRECTE DES DEL ROYAL OPERA HOUSE DE LONDRES

Quan Rodolfo, un poeta que està escurat, coneix Mimì, una costurera, els dos s'enamoren instantàniament. Però la seva felicitat es veu amenaçada quan Rodolfo s'assabenta que Mimì està greument malalta.

L'aclamat director d'escena Richard Jones (Borís Godunov, Il Trittico) dirigeix ​​una nova producció de La bohème de Puccini. Irresistible en el seu enginyosa i apassionada combinació de comèdia i tragèdia, l'òpera se centra en les vides d'un grup d'artistes joves mentre sobreviuen amb prou feines en els marges bohemis de París, la capital del segle XIX. Jones aporta la seva característica mirada aguda i profunda a aquest clàssic molt estimat, visualitzat en l'espectacular i estilitzada escenografia, ambientada en la dècada de 1850, de Stewart Laing.

El romàntic retrat que realitza Puccini del París bohemi, amb una música memorable i una història d'amor extreta de la vida quotidiana, ha captivat els públics de tot el món, convertint a La bohème en una de les òperes més estimades. Es va estrenar al Covent Garden el 1897 i des de llavors s'han ofert al teatre més de cinc-centes representacions.

Duració: 155 min.

Preu: 16€ (anticipada o internet) 18€ (el dia de la retransmissió a taquilla)


Compra la teva entrada

  • La Bohème

    La Bohème

l’Amistat | Carrer St. Antoni 60, Premià de Mar | Tel. 93 752 99 90 | Disseny: Pixel Comunicació