Espai l'Amistat

Logo Teatre L'Amistat
dimarts, 14 d'agost de 2018
Creació, Interrelació, Exhibició artística

FITXA TÈCNICA

La flauta mágica

Direcció: Julia Jones

Interprets: Siobhan Stagg, Mauro Peter, Roderick Williams, Mika Kares

Música: Wolfgang Amadeus Mozart

RETRANSMISSIONS

20 de setembre

LA FLAUTA MÁGICA

Cicle de retransmissions d'òpera i dansa


RETRANSMISSIÓ EN DIRECTE DES DEL ROYAL OPERA HOUSE DE LONDRES

La flauta màgica, la gloriosa òpera de Mozart, cobra vida d'una manera encantadora a la producció de David McVicar amb una bella escenografia de John MacFarlane.

El príncep Tamino promet a la Reina de la Nit que rescatarà la seva filla Pamina del bruixot Sarastro. Comença la seva recerca, acompanyat del caçador d'ocells Papageno, però tot no és com sembla ... A la clàssica producció de David McVicar tenen cabuda tant la serietat com la comèdia de l'obra de Mozart. El públic es veu transportat a un món fantàstic d'animals que ballen, màquines voladores i cels enlluernadorament estrellats. Els decorats proporcionen un meravellós teló de fons per a la calidoscòpica partitura de Mozart, des de la pirotècnica coloratura de la Reina de la Nit als lírics duos d'amor de Tamino i Pamina, o les àries folclorizantes i trempades de Papageno.

A més de ser una comèdia, La flauta màgica serveix de via d'expressió de les profundes creences espirituals de Mozart: les preocupacions de la Il·lustració per la recerca de la saviesa i la virtut se situen en el centre mateix d'aquesta història encantadora. La flauta màgica conèixer un èxit instantani de públic i Salieri, el suposat rival de Mozart, la va descriure com un "operone": una gran òpera.

Duració: 190 min.

Preu: 16€ (anticipada o internet) 18€ (el dia de la retransmissió a taquilla)


Compra la teva entrada

  • La flauta mágica

    La flauta mágica

l’Amistat | Carrer St. Antoni 60, Premià de Mar | Tel. 93 752 99 90 | Disseny: Pixel Comunicació