Espai l'Amistat

Logo Teatre L'Amistat
diumenge, 29 de març de 2020
Creació, Interrelació, Exhibició artística

FITXA TÈCNICA

Abans que es faci fosc

Direcció: Pep Plà

Interprets: Miriam Iscla

TEATRE

16 de maig

ESPECTACLE AJORNAT: ABANS QUE ES FACI FOSC

16 de maig


SEGUINT LES MESURES ESTABLERTES PER LA GENERALITAT DE CATALUNYA DE PREVENCIÓ I CONTROL DE LA INFECCIÓ DEL CORONAVIRUS, ENS HEM VIST AMB L'OBLIGACIÓ D'AJORNAR LA REPRESENTACIÓ "ABANS QUE ES FACI FOSC" FINS AL PROPER DISSABTE, 16 DE MAIG. LES ENTRADES COMPRADES CONTINUARAN SENT VÀL·LIDES PEL DIA DE LA REPRESENTACIÓ.De l'autora d'Ivan i els gossos, presentem un altre monòleg, dirigit en aquesta ocasió per Pep Pla i interpretat per Míriam Iscla: l'obra ens explica el sideral i íntim viatge d'una astrònoma cap a la ceguesa. Emoció, pèrdua i acceptació de la malaltia. Una lliçó de vida.


LA CRÍTICA HA DIT:
"Abans que es faci fosc és un cant a la superació de la malaltia. A superar la por i la ràbia per acceptar-ne les conseqüències. Terrible metàfora perquè és en la foscor de la nit quan es poden descobrir millor les altres estrelles. Ara, ella en la seva foscor íntima, descobrirà el que és més important de la vida. Com en les millores obres de mags de l'escena els millors moments es produeixen en la nuesa de la interpretació, sense efectes: és la seva absència el que li dóna la contundència imprescindible."
Jordi Bordes / recomana.cat


"Al centre de la galàxia escènica, Iscla es revela com la guia perfecta del virtuós joc de llums i sons que vesteix l'espai. Una constel·lació de talents i sensibilitats."
Ana Prieto / Núvol

Preu: 18€ (anticipada) 20€ (el dia de la representació)
  • Abans que es faci fosc

    Abans que es faci fosc

l’Amistat | Carrer St. Antoni 60, Premià de Mar | Tel. 93 752 99 90 | Disseny: Pixel Comunicació