Espai l'Amistat

Logo Teatre L'Amistat
dilluns, 25 de maig de 2020
Creació, Interrelació, Exhibició artística

FITXA TÈCNICA

Mientras dure la guerra

Interprets: Karra Elejalde , Eduard Fernández , Santi Prego , Nathalie Poza , Patricia López , Luis Zahera , Luis Bermejo , Inma Cuevas , Mireia Rey , Tito Valverde , Luis Callejo , Carlos Serrano-Clark , Ainhoa Santamaría , Itziar Aizpuru , Pep Tosar

CINEMA

Del 9 de novembre al 11 de novembre

MIENTRAS DURE LA GUERRA

de Alejandro Amenábar


Espanya. Estiu de 1936. El cèlebre escriptor Miguel de Unamuno decideix donar suport públicament la rebel·lió militar que promet portar ordre a la convulsa situació del país. Immediatament és destituït pel govern republicà com a rector de la Universitat de Salamanca.
Mentrestant, el general Franco aconsegueix sumar les seves tropes al capdavant revoltat i inicia una reeixida campanya amb la secreta esperança de fer-se amb el comandament únic de la guerra. La deriva sagnant del conflicte i l'empresonament d'alguns dels seus companys fan que Unamuno comenci a qüestionar la seva postura inicial i a sospesar els seus principis.
Quan Franco trasllada la seva caserna a Salamanca i és nomenat Cap de l'Estat de la zona nacional, Unamuno acudirà al seu Palau, decidit a fer-li una petició de clemència.


09/11/19 21:30   

10/11/19 18:45   

11/11/19 18:30   

  • Mientras dure la guerra

    Mientras dure la guerra

l’Amistat | Carrer St. Antoni 60, Premià de Mar | Tel. 93 752 99 90 | Disseny: Pixel Comunicació