Espai l'Amistat

Logo Teatre L'Amistat
diumenge, 29 de març de 2020
Creació, Interrelació, Exhibició artística

ÀGORA

Àgora, el nou servei que crea l’Espai l’Amistat mitjançant la seva web (www.espailamistat.cat) neix amb la intenció de mantenir un contacte més directe i de proximitat amb el seus usuaris i la resta de consumidors culturals que s'hi vulguin afegir. Des de l'Àgora de l'Espai l'Amistat podrem parlar i debatre sobre una representació teatral, una retransmissió o visionat d'una obra teatral, pel·lícula o òpera, així com debatre qualsevol tema relacionat amb les arts escèniques o la cultura. Benvinguts al nou espai de debat, benvinguts al col·loqui de L'Espai Amistat.


Simplement descarregant-te el programa Zoom i instal·lant-ho en el teu ordinador, tablet o mòbil es podrà mantenir una conversa a través de la cam amb els diferents agents que conformen les activitats que es realitzen dins del nostre espai. Per poder participar dins d'aquest espai necessites tenir instal·lat el programa Zoom. Te'l pots descarregar aqui.


Tots els dijous mentre duri el confinament a les 18.00 h.

- CONVERSA I ACLARIMENT DE COM AFECTA AQUESTA SITUACIÓ DE CONFINAMENT A LES ACTIVITATS DE L'ESPAI DE L'AMISTAT. Amb el director artístic de l'Espai Amistat, Toni Martín.

Durant tot aquesta època de confinament tots els dijous de 18 a 18.40 h. el director artístic de l’Espai l’Amistat estarà atenent tots els dubtes i aclariments sobre l’anul·lació o ajornament d’espectacles. La intenció és acompanyar i mantenir el vincle amb tots els nostres consumidors culturals per tal que no es sentin abandonats i, d’aquesta manera, poder reflexionar junts sobre la importància de la cultura en aquests només de confinament.


Per afegir-te a la conversa només has de clicar aquí.l’Amistat | Carrer St. Antoni 60, Premià de Mar | Tel. 93 752 99 90 | Disseny: Pixel Comunicació