Espai l'Amistat

Logo Teatre L'Amistat
dimecres, 22 de setembre de 2021
Creació, Interrelació, Exhibició artística

ÀGORA

Àgora, el nou servei que crea l’Espai l’Amistat mitjançant la seva web (www.espailamistat.cat) que neix amb la intenció de mantenir un contacte més directe i de proximitat amb el seus usuaris i la resta de consumidors culturals que s'hi vulguin afegir. 


Simplement descarregant-te el programa Zoom i instal·lant-ho en el teu ordinador, tablet o mòbil es podrà mantenir una conversa a través de la cam amb els diferents agents que conformen les activitats i participar en les activitats que us proposem. Per poder participar dins d'aquest espai necessites tenir instal·lat el programa Zoom. Te'l pots descarregar aqui_____________________________________________________


L’Espai l’Amistat ofereix cursos gratuïts online a través de la seva pàgina web, amb la intenció de reflexionar i donar eines de creació artística als seus consumidors culturals

  

L’Espai l’Amistat va néixer com un equipament municipal de creació, interrelació i exhibició artística a Premià de Mar i, durant tots aquests anys, hem combinat aquestes tres disciplines per tal de donar als nostres consumidors culturals una diversitat d’activitats que omplin les seves inquietuds.


En els darrers temps, degut a la propagació del COVID-19, ens hem vist amb la necessitat de reinventar-nos. El nostre objectiu és unificar tot el nostre potencial per tal de donar visibilitat als tres elements bàsics amb els quals es va construir el nostre espai. 


És per aquest motiu que convidem als nostres ciutadans i consumidors culturals a participar en una sèrie de propostes que hem preparat. Us convidem a apuntar-vos gratuïtament a les nostres activitats, fins a exhaurir places. En tractar-se de cursos amb assistència limitada, preguem compromís en el seguiment de la formació. 


Les activitats que us proposem són les següents:
Curs de lectura dramatitzada online

(CURS AMB PLACES EXHAURIDES)

En aquest grup escollirem una obra teatral que dependrà del nombre de participants que s’hi apuntin. Farem un estudi dels personatges per tal de poder realitzar una lectura dramatitzada. Estudiarem el context en què es va escriure la peça, farem l’anàlisi de l’autor i, sobretot, ens endinsarem en el contingut de l’obra. La lectura es podrà veure a l’Espai l’Amistat un cop es torni a posar en funcionament l’equipament.

Els alumnes admesos  poden entrar al curs clicant aquíCurs online de guió de curtmetratges per a mòbils

(CURS AMB PLACES EXHAURIDES)

L’objectiu d’aquest curs és dotar els participants de les eines de creació i escriptura necessàries per elaborar el guió d’un curt. En cas que hi hagi participants que desitgin dur a terme la realització del seu material en format audiovisual, l’Espai l’Amistat, un cop reobert, els permetrà l’exhibició en gran pantalla del seu projecte.

Els alunmes acceptats poden entrar clicant aqui
Aquests cursos estaran vigents fins que les institucions donin permís per establir la normalitat cultural del país. Les activitats s’aturaran durant el mes d’agost. En cas que continuï el tancament dels teatres per part del govern, un cop passi l’estiu, els tallers es reprendran de nou.


Si estàs interessat en algun dels cursos escriu un mail a info@espailamistat.cat

S'acceptaran sol·licituds en ordre d'arribada fins omplir les places per a cada curs


l’Amistat | Carrer St. Antoni 60, Premià de Mar | Tel. 93 752 99 90 | Disseny: Pixel Comunicació